Over ons

Een totaalplaatje, van planning tot plaatsing

StalenRijplaten.be is veel meer dan een leverancier van verschillende soorten tijdelijke verharding. Dankzij een uitgebreide voorraad en een eigen uitgekiende logistieke organisatie bieden we flexibele totaaloplossingen op maat van elk project.

Kwaliteit

Veilig en efficiënt werk dankzij vlakke en propere rijplaten

Wie professioneel wil werken, heeft topmaterieel nodig. StalenRijplaten.be werkt niet enkel met de beste producten, we bewaken die kwaliteit op elk moment. We maken er een erezaak van alle rijplaten en schotten te reinigen, vlak aan te leveren en zo nodig te walsen. Zo kan jij op een veilige en verantwoorde manier weer aan de slag met rijplaten of schotten in perfecte staat.

Stiptheid

Snelle levering en plaatsing door breed aanbod en uitgekiende logistiek

In de bouw- en eventsector is efficiëntie doorslaggevend. StalenRijplaten.be schakelt snel en zet jouw project mee in beweging. Dankzij onze permanente stock en uitgekiende logistieke organisatie is geen uitdaging te groot voor ons, hoe complex of omvangrijk je plannen ook zijn. Je kan rekenen op het ruimste en meest diverse aanbod op de markt en eigen transport- en plaatsingsdiensten voor snelle leveringen op elke gewenste locatie.

BEREIKBAAR

Jouw aanspreekpunt garandeert een vlot verloop

Wij geloven niet in quick wins, wel in langdurige samenwerkingen en duurzame relaties. Als familiebedrijf zijn we op elk moment tot je dienst. Je kan rekenen op een vast aanspreekpunt bij wie je altijd terecht kan. Hij of zij volgt je project nauwgezet op, tot de laatste plaat weer weggehaald is. En ook daarnaast zijn we altijd bereikbaar tijdens de werkuren, zowel voor vragen als om platen terug te brengen of af te halen.

Zelf afhalen

Onze poort staat altijd open

Heb je snel rijplaten of schotten nodig? Of beschik je zelf over een bestelwagen of oplegger? Dan kan je ze eenvoudig zelf komen afhalen in Temse. Zo bespaar je meteen ook op de vervoerskost. Laat weten wat je precies nodig hebt, wij beladen je vervoer met onze heftrucks.

“Hoe groot of klein jouw event ook is, we tekenen een heel infrastructuurplan uit om exact te kunnen bepalen hoeveel platen we nodig hebben”
Offerte aanvragen

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw project?

StalenRijplaten.be is veel meer dan een leverancier van verschillende soorten tijdelijke verharding. Dankzij een uitgebreide en permanente voorraad en uitgekiende logistieke dienstverlening bieden we totaaloplossingen op maat van elk project.

Vraag je offerte aan

StalenRijplaten.be heeft een hart voor de planeet. We leveren grote inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en op termijn zelfs volledig te neutraliseren. Dat gaat van de transitie naar schone energie en nieuwe manieren om ons verbruik te beperken tot een geoptimaliseerde waterhuishouding en het stimuleren van klimaatinitiatieven en biodiversiteit.

Lees meer
We effenen de weg naar
een duurzame toekomst