Huren of kopen?

Waarom rijplaten of schotten huren of kopen?

In de bouw en bij de opbouw van events zijn er nagenoeg altijd rijplaten en/of schotten nodig. De grote vraag: huur of koop je ze? De meeste aannemers en evenementenbouwers huren in functie van hun project, al komt een beperkte eigen voorraad altijd van pas.

Waarom huren?

Niet elke rijplaat is geschikt voor elke ondergrond of belasting. Als je huurt ben je zeker van de beste oplossing voor jouw situatie. Toch twijfels over het geschikte materiaal? Dan zetten onze experten je graag verder op weg.

Met StalenRijplaten.be kies je voor kwaliteit. Wij reinigen en walsen elke gebruikte stalen rijplaat. Je kan standaard rekenen op vlakke en propere platen, zodat je efficiënt en professioneel kan werken.

StalenRijplaten.be beschikt over de grootste stock in België. We hebben altijd rijplaten en schotten in voorraad en koppelen daar snelle en stipte leverings- en plaatsingsdiensten aan. Op die manier hoeft je werf nooit te wachten en blijf je op elk moment operationeel.

Waarom kopen?

Wie professioneel bouwt, heeft regelmatig rijplaten nodig. Een eigen basisvoorraad is dan handig. Staat er een kleiner project op de planning? Dan gebruik je gewoon je eigen stock.

Beschik je over een standaardvoorraad, maar heb je toch meer rijplaten nodig? Dan huur je ze eenvoudig bij. Onze voorraad is nooit uitgeput. Je kan ze afhalen op ons depot, of we leveren ze rechtstreeks op je werf.

Je kan je rijplaten laten personaliseren met je bedrijfsnaam, initialen of logo. Of de kopse kant in een kleur laten zetten. Zo is je materiaal herkenbaar, raak je het minder snel kwijt en is het beter beschermd tegen diefstal.

Advies

Onze experten zorgen voor advies en begeleiding

Twijfels over welke rijplaat je het best gebruikt? Of graag meer info over de beschikbaarheid en levering? Bel ons even op. Zo weet je meteen hoeveel stock er nog is en hoe snel de platen bij jou kunnen zijn.

“Hoe groot of klein jouw event ook is, we tekenen een heel infrastructuurplan uit om exact te kunnen bepalen hoeveel platen we nodig hebben”
Offerte aanvragen

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw project?

StalenRijplaten.be is veel meer dan een leverancier van verschillende soorten tijdelijke verharding. Dankzij een uitgebreide en permanente voorraad en uitgekiende logistieke dienstverlening bieden we totaaloplossingen op maat van elk project.

Vraag je offerte aan

StalenRijplaten.be heeft een hart voor de planeet. We leveren grote inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en op termijn zelfs volledig te neutraliseren. Dat gaat van de transitie naar schone energie en nieuwe manieren om ons verbruik te beperken tot een geoptimaliseerde waterhuishouding en het stimuleren van klimaatinitiatieven en biodiversiteit.

Lees meer
We effenen de weg naar
een duurzame toekomst