Toepassingen

Bouw & industrie

Tijdelijke verharding speelt een belangrijke rol bij de professionele inrichting van je werf. Met rijplaten en schotten bescherm je je terrein en creëer je toegangswegen, werkplatformen, opstelplaatsen en stockageruimtes om efficiënt en veilig te werken.

Houd je werknemers, werfbezoekers én machines veilig

Een stabiele ondergrond vergroot de veiligheid op je werf. Zowel voor mens als machine. Met onze rijplaten en schotten creëer je makkelijk een stevig, vlak en gesloten oppervlak om moddervorming te voorkomen.

Stalen rijplaten
Verkrijgbaar in 4 types

Structureer transport en leveringen met tijdelijke toegangswegen

Heb je te maken met een moeilijk bereikbare locatie of een kwetsbare ondergrond? Met onze rijplaten en schotten leg je makkelijk tijdelijke toegangswegen aan. Vrachtwagens, heftrucks, kranen en ander werfverkeer kunnen op deze manier altijd je werf bereiken op een veilige manier, zonder rijsporen of verzakkingen te veroorzaken.

Kunststof rijplaten
Verkrijgbaar in 2 types

Bouw efficiënte werkplatformen en opstelplaatsen

Organiseer en structureer je werk, zodat je werf sneller vooruitgaat. Met onze rijplaten en schotten creëer je makkelijk tijdelijk werkplateaus en opstelplaatsen voor o.a. kranen, containers, kantoorunits en stockageruimtes.

Dragline schotten
Verkrijgbaar in 6 types
Onze producten
Veel gebruikt in de bouw & industrie
STALEN RIJPLATEN
Verkrijgbaar in 4 types
KUNSTSTOF RIJPLATEN
Verkrijgbaar in 2 types
DRAGLINE SCHOTTEN
Verkrijgbaar in 6 types
“Hoe groot of klein jouw event ook is, we tekenen een heel infrastructuurplan uit om exact te kunnen bepalen hoeveel platen we nodig hebben”
Offerte aanvragen

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw project?

StalenRijplaten.be is veel meer dan een leverancier van verschillende soorten tijdelijke verharding. Dankzij een uitgebreide en permanente voorraad en uitgekiende logistieke dienstverlening bieden we totaaloplossingen op maat van elk project.

Vraag je offerte aan

StalenRijplaten.be heeft een hart voor de planeet. We leveren grote inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en op termijn zelfs volledig te neutraliseren. Dat gaat van de transitie naar schone energie en nieuwe manieren om ons verbruik te beperken tot een geoptimaliseerde waterhuishouding en het stimuleren van klimaatinitiatieven en biodiversiteit.

Lees meer
We effenen de weg naar
een duurzame toekomst