Over ons

Sinds jaar en dag de grondslag van jouw bouwproject of evenement

StalenRijplaten.be is een toonaangevende leverancier van stalen en kunststof rijplaten en draglineschotten in België. Dankzij een ruime en continue voorraad en uitstekende logistieke dienstverlening zijn we uitgegroeid tot een onmisbare partner voor de bouw, industrie en eventsector.

Onze achtergrond

Een familiebedrijf waar een hechte, langdurige relatie met de klant centraal staat

StalenRijplaten.be is een familiebedrijf, gevestigd in Temse en actief in België en omringende landen. We werken voor bedrijven, kleine en grote aannemers, eventorganisatoren en de industrie. Eén ding staat daarbij centraal: het streven naar hechte, langdurige klantrelaties. Hoezeer we ook groeien, het familiale karakter zal altijd de kern van ons bedrijf blijven.

Ons grondbeginsel

Wij leggen de basis van een toegankelijk, functioneel en veilig bouwterrein

De bouw- en eventsector blijven in een razend tempo innoveren en professionaliseren. In die toegenomen professionalisering vindt ook StalenRijplaten.be zijn fundament. Structuur, efficiëntie en veiligheid zijn vandaag belangrijker dan ooit. Eisen die letterlijk beginnen bij de basis. Tijdelijke verharding is cruciaal voor de bescherming van je terrein, de bereikbaarheid van je werkplek en de veiligheid van je mensen en machines. StalenRijplaten.be biedt daarom een totaaloplossing: de grootste voorraad rijplaten en schotten van het land, gecombineerd met doorgedreven advies en een uitmuntende logistieke ondersteuning. Niet enkel kan je rijplaten huren of kopen voor elk soort ondergrond of toepassing, onze experten leveren en installeren ze met speciaal uitgeruste kraanopleggers op je terrein. Het resultaat: je werf hoeft nooit te wachten, de productiviteit stijgt en de veiligheidsrisico’s dalen.

ONZE SERVICE

Een totaalplaatje, van planning tot plaatsing

Altijd vlakke en propere rijplaten
Grote voorraad en kwalitatieve materialen
Flexibele leverings- en plaatsingsdiensten
Advies en begeleiding door vaste contactpersonen
VACATURES
Zet je loopbaan 
in beweging
Bekijk alle vacatures
Heftruckchauffeur
Voltijds
Je bent/wordt handig met een heftruck om de rijplaten intern op ons bedrijfsterrein te vervoeren en behandelen voor laden/lossen, herstel, opslag of reiniging. Daarnaast werk je mee aan het onderhoud van onze werkplek en ons werkmaterieel waar nodig. Je werkt na een interne opleiding vast van 8-17u in onze vestiging te Temse.
Arbeider
Voltijds
Je staat mee in voor het eenvoudige onderhoud van ons werkmaterieel zoals de rijplaten en het rollend materieel alsook de gebouwen en terreinen. Handig zijn/worden met een heftruck is een voordeel gezien we daarmee intern heel veel mee verplaatsen. Je werkt na een interne opleiding vast van 8-17u in onze vestiging te Temse.
Chauffeur C/E Trekker-Kraanoplegger
Voltijds
Onze 4x4-trekkers en kraanopleggers worden ingezet voor het leveren en plaatsen van onze rijplaten vanuit Temse naar diverse bouwwerven en events in gans België. Wij zorgen voor een interne opleiding om met de afstandsbediening van de trekker alsook met de autolaadkraan te leren werken, u beschikt over een rijbewijs C/E.
Open sollicitatie
Voltijds
Wil jij deel uitmaken van ons team? We zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent met een passie voor de bouw. Van administratieve en logistieke medewerkers tot magazijniers en vakmensen die onze producten leveren en plaatsen. Twijfel niet, stuur je sollicitatiebrief en cv door en je hoort ons asap!
Waar we voor staan
Ons manifesto
01
Kwaliteit

We werken enkel met producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien worden stalen rijplaten standaard schoongemaakt en indien nodig gewalst, zodat je veilig aan de slag kan met vlakke, propere materialen.

02
PROFESSIONALISME

In de bouw gelden de strengste eisen. Via doorgedreven advies, een breed aanbod van topproducten en een uitstekende logistiek helpen we jou om te werken volgens de hoogste standaarden.

03
TEAMWORK

We zijn een familiebedrijf in de breedste zin van het woord. Elk project draait om teamwork. Tussen onze medewerkers onderling, maar ook met klanten en partners. Iedereen is deel van ons verhaal.

04
DUURZAAMHEID

Onze planeet kreunt om hulp. Wij investeren continu in milieubewuste toepassingen en technologiën. Dat gaat van zonnepanelen, groendaken en een megabatterij tot ecologische reinigingstechnieken van platen.

StalenRijplaten.be heeft een hart voor de planeet. We leveren grote inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en op termijn zelfs volledig te neutraliseren. Dat gaat van de transitie naar schone energie en nieuwe manieren om ons verbruik te beperken tot een geoptimaliseerde waterhuishouding en het stimuleren van klimaatinitiatieven en biodiversiteit.

Lees meer
We effenen de weg naar
een duurzame toekomst