Toepassingen

Evenementen & festivals

Rijplaten en schotten zijn niet alleen cruciaal voor een vlotte op- en afbouw van je festival of event. Ze dragen ook bij aan een veilige en efficiënte circulatie. In een mum van tijd creëer je voetpaden, in- en uitritten en parkeergelegenheid zonder je terrein te beschadigen.

Tijdelijke parkings en in- en uitritten

Verbeter de mobiliteit op je evenement. Rijplaten zijn perfect om in- en uitritten, verharde parkings en rijwegen aan te leggen op kwetsbare ondergronden. Je terrein is zo altijd bereikbaar, niet enkel voor bezoekers, ook voor je crew, leveranciers en hulpdiensten.

Stalen rijplaten
Verkrijgbaar in 4 types

Een veilige en vlakke vloer voor je evenement

De mobiliteit van je bezoekers is prioritair. Met rijplaten leg je eenvoudig stevige en stabiele vloeren en voetpaden aan. Op die manier kunnen mensen zich makkelijk en veilig over je terrein verplaatsen, ook op piekmomenten. Bovendien help je zo rolstoelgebruikers en personen die slecht te been zijn. Rijplaten kunnen eveneens worden gebruikt voor de structurele opbouw van je event of festival. Denk aan: podia, stockageruimtes, opbouw backstage, …

Kunststof rijplaten
Verkrijgbaar in 2 types

Een efficiënte op- en afbouw van je festival
 of event

Een event opbouwen en afbreken vereist een optimale toegankelijkheid. Met rijplaten en schotten creëer je tijdelijke verharding, zodat de projectzone snel bereikbaar is. Om nog efficiënter te werken, is het zelfs mogelijk greppels en grachten te overbruggen.

Dragline schotten
Verkrijgbaar in 6 types
Onze producten
Veel gebruikt voor evenementen & festivals
STALEN RIJPLATEN
Verkrijgbaar in 4 types
KUNSTSTOF RIJPLATEN
Verkrijgbaar in 2 types
DRAGLINE SCHOTTEN
Verkrijgbaar in 6 types
“Hoe groot of klein jouw event ook is, we tekenen een heel infrastructuurplan uit om exact te kunnen bepalen hoeveel platen we nodig hebben”
Offerte aanvragen

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw project?

StalenRijplaten.be is veel meer dan een leverancier van verschillende soorten tijdelijke verharding. Dankzij een uitgebreide en permanente voorraad en uitgekiende logistieke dienstverlening bieden we totaaloplossingen op maat van elk project.

Vraag je offerte aan

StalenRijplaten.be heeft een hart voor de planeet. We leveren grote inspanningen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en op termijn zelfs volledig te neutraliseren. Dat gaat van de transitie naar schone energie en nieuwe manieren om ons verbruik te beperken tot een geoptimaliseerde waterhuishouding en het stimuleren van klimaatinitiatieven en biodiversiteit.

Lees meer
We effenen de weg naar
een duurzame toekomst